Opdrachtgever

GGD Hart voor Brabant

Website

www.ggdhvb.nl

Chantal van Heertum

Jaarverslag vormgeven en illustreren

Hoe draagt het Team Seksuele Gezondheid bij aan het welzijn in onze regio?

Een gezonde levensstijl omvat ook gezonde relaties en seksualiteit. Ben je bekend met het Team Seksuele Gezondheid van GGD Hart voor Brabant? De meeste mensen in ons werkgebied zijn bekend met hun soa-testdiensten. Maar wat doen ze nog meer?

Het Team Seksuele Gezondheid zet in op het bespreekbaar maken van seksualiteit, anticonceptie, soa-preventie en het geven van advies aan intermediairs en kwetsbare groepen. Hier wil het team meer aandacht voor vragen. In het jaarverslag van 2022 kijken we terug om te leren en waar nodig bij te sturen. We streven ernaar om ook in de toekomst de inwoners van onze regio zo goed mogelijk te ondersteunen bij het zelf voeren van regie over hun seksualiteit.

Visueel, creatief en snackable

In nauwe samenwerking met GGD Hart voor Brabant heb ik het thema, de structuur, inhoud, verhaallijn, toon, infographics en het ontwerp van het jaarverslag verzorgd. Het resultaat is aantrekkelijk en helder. In één oogopslag begrijp je de boodschap. Daarbij versterkt het verslag de identiteit en het verhaal van GGD Hart voor Brabant.