Opdrachtgever

Planetree

Chantal van Heertum

Positionering en branding

Maakt zorg beter en werk leuker.

Planetree zet zorgorganisaties in beweging om mensen die zorg geven en krijgen optimaal te verbinden. Zodat zorg als goede zorg ervaren wordt en met plezier gegeven wordt.

Zo’n 1.000 ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingslocaties, thuiszorgorganisaties, gezondheidscentra, ggz-instellingen, revalidatiecentra en organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking uit ruim 25 landen zijn partner in het Planetree netwerk. De impact is dus groot. Vanuit marketing kijk ik mee hoe we dit iedere dag nog beter kunnen doen. Hoe we nieuwe zorgorganisaties deel laten nemen en vervolgens kunnen behouden.

Marketing draait om keuzes maken.
En een duidelijke focus.

Ik verzorg al jaren allerlei marketing- en vormgevingsklussen voor Planetree. Daarnaast heb ik Planetree ondersteund bij het formuleren van de visie en missie (Golden Circle) en het ontwikkelen van een goede tagline en pay-off.

Door in een korte tagline ‘specialist in mensgerichte zorg’ kernachtig te formuleren wat Planetree doet, bereiken we de juiste doelgroep. De pay-off ‘maakt zorg beter en werk leuker’ is kort, scherp en blijft ‘hangen’ bij potentiële klanten.