Opdrachtgever

Thetford

Chantal van Heertum

Versterken marketingteam

iNDUS smart sanitation system

Om de beste in de markt te blijven, blijft Thetford verbeteren. Thetford experts luisteren aandachtig naar de wensen van kampeerders. Het resultaat?

iNDUS Smart Sanitation System. Een radicaal nieuw concept voor slim sanitair in de camper. Aan mij de uitdaging om – in nauwe samenwerking met marketing manager Norbert van Noesel – iNDUS stevig te positioneren. Gedurende een jaar heb ik twee dagen per week het Thetford team versterkt.

iNDUS is revolutionair anders.
Beter. En dat roept vragen op.

Hoe werkt iNDUS nu eigenlijk? Is het iets voor mij (of voor mijn campermerk) en op welke manier kan ik het gebruiken?

Allereerst hebben we iNDUS teruggebracht tot de kern: iNDUS biedt ultiem gemak en hygiëne voor het gebruik en onderhoud van de toilet, douche en (af)wasbak in de camper. Zodat je langer met je camper off-grid kunt blijven.

Deze leidraad opende een wereld aan ideeën, kansen en mogelijkheden. Samen met Just in Case ontwikkelden we in korte tijd een logo, visual identity, key visual en animatie. Daarnaast zijn de iNDUS app en film verder gefinetuned.

Hoe verover je de Europese camperbranche in coronatijd?

Het originele plan – een launch van iNDUS via de traditionele Europese beurzen – is door corona vervallen. Om alle camperfabrikanten én de vakpers over heel Europa te bereiken, hebben we razendsnel geschakeld en een succesvol online launch event georganiseerd.