Opdrachtgever

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders

Chantal van Heertum

Versterken marketing en acquisitie

Krachtige marketingstrategie en begeleiding verbeterprojecten

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders heeft een duidelijk doel: klantgericht denken en handelen verder bevorderen. Voor mijn komst had Verhoeven en Leenders al flinke stappen gezet. Het team was in de schoenen van opdrachtgevers gaan staan, had de gewenste klantreis in kaart gebracht en de verbeterprojecten bepaald.

Ik ben gevraagd om een jaar lang een dag in de week de marketing op te zetten en uit te rollen. Daarbij begeleid en ondersteun ik deze dag als projectleider een aantal innovatie- en verbeterprojecten.

Het begint bij een goed begrip van organisatie en doelgroep

Door te kijken naar de wensen en te slim in te spelen op toekomstige behoeftes, heb ik een solide marketingstrategie ontwikkeld. Ik ben op zoek gegaan naar het onderscheidend vermogen van Verhoeven en Leenders en heb deze vertaald naar een heldere positionering voor klanten én medewerkers.

Door mijn ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers, heb ik vervolgens snel doelgerichte en creatieve uitingen verbeterd en ontwikkeld. Bijvoorbeeld een aansprekende corporate presentatie, een social media plan en posts, professionele offerte formats, een infographic van de toekomstvisie en waarden, de referentieprojecten, een merkpaspoort en een acquisitieplan.

Zo creëren we haalbare resultaten binnen heldere doelstellingen. En worden we elke dag een beetje beter.

Projectleider innovatieteams en succesvollere acquisitie

In het voortraject hebben we het doel scherp omkaderd. Nu leid ik de verschillende verbeterprojecten door medewerkers te ondersteunen, te adviseren, door met ze mee te denken en mee te werken waar het gaat om marketing en communicatie.

Deze manier van werken, maakt dat medewerkers die de verbeteringprojecten in de praktijk brengen, merken dat het werkt. En intrinsiek gedreven zijn om de volgende stap te zetten.