Opdrachtgever

Zorg en Wonen Glorieux

Chantal van Heertum

communicatieadvies & infographics

Een duidelijk én aantrekkelijk beleidsplan dat de kracht van woord en beeld combineert

Zorg en Wonen Glorieux biedt diverse woon- en zorgmogelijkheden op een groot landgoed, dichtbij het centrum van Eindhoven. Zorg & Wonen Glorieux gelooft dat het leven van mensen die ouder worden zinvol en waardevol is en moet blijven. Zorg en Wonen Glorieux wil van betekenis zijn én elke dag de moeite waard maken voor bewoners, medewerkers, mantelzorgers en partners.

Er gebeurt veel in de wereld, dichtbij en verder weg. Ontwikkelingen die ook impact hebben op de zorg. Hoe gaan we als Zorg en Wonen Glorieux deze uitdagingen aan? Hoe behouden we het goede én ontwikkelen we ons met het oog op de toekomst? Glorieux heeft de richting voor de komende jaren bepaald.

Aan mij de vraag om deze richting verder te verfijnen in een meerjarenbeleidsplan. Vanuit het Meerjarenbeleidsplan 2022-2024 heb ik een overzichtelijke infographic ontwikkeld om de plannen helder te communiceren.

Hier mag je me wakker voor maken

Het ontwikkelen van een meerjarenbeleidsplan is een uitdagende klus. Maar wel een leuke, als je het mij vraagt. Ik houd ervan om complexe informatie en vaktermen af te pellen tot de kern. Om de rode draad te vinden, strak te leggen én aansprekend te maken. Naar een toegankelijk en logisch (beeld)verhaal met een heldere opbouw. Van het hogere doel (missie en visie) via speerpunten naar concrete acties en doelen als bewijslast. Met de juiste woorden, heldere illustraties en infographic.

Zodat iedereen het beleidsplan begrijpt en in de juiste richting meebeweegt.