Make big things happen.
Matter most.

Elk merk schreeuwt om aandacht en interactie. Nog harder schreeuwen? Niet nodig.

De pinguïn vindt in een kolonie van duizenden soortgenoten razendsnel zijn partner of kuiken. Hoe? Doordat elke pinguïn unieke geluiden maakt en nét even anders beweegt.

Niet vreemd dus dat ik een pinguïn koos voor mijn logo. Deze pinguïn past perfect bij mijn specialisme: de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap bereiken. Net als de pinguïn.

Verdwijn niet in de menigte. Laat jouw merk opvallen. Word geen grijze muis, maar een pinguïn.

Marketing makkelijk maken voor vooruitstrevende organisaties

Daar ga ik voor. De manier waarop ik werk, vind je terug in mijn waarden. Hier mag je me altijd aan houden. Elke dag, bij ieder vraagstuk.

Denker én doener | Strategie en uitvoering gaan hand in hand. Met ruime ervaring in strategische en verandertrajecten breng ik ideeën tot leven. Photoshop, Illustrator en InDesign hebben geen geheimen voor mij. Een goed plan vormt de basis, daarna pak ik de regie en ga aan de slag.

Duidelijk en doeltreffend | Bij mij weet je altijd waar je aan toe bent. Ik beloof geen gouden bergen, maar werk samen met opdrachtgevers aan haalbare doelen. Die we bereiken, en nog beter, overtreffen.

Verbindend | Ik zoek altijd de verbinding. Want samen weten we meer. En bereiken we meer. Dat geloof ik niet alleen, dat weet ik 100% zeker. 

Interim marketeer nodig?

Zijn er klussen die te lang blijven liggen? Niet omdat ze niet belangrijk zijn, maar simpelweg omdat er nooit genoeg tijd lijkt te zijn? Is de agenda van je marketing- en communicatiecollega’s overvol?

Ik sta voor je klaar als jouw interim-marketeer. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing en communicatie ben ik beschikbaar voor opdrachten of als interim marketeer.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem gerust contact op. Chantal van Heertum, 06 38 58 3333, hallo@chantalvanheertum.com