Make big things happen.
Matter most.

Elk merk schreeuwt om aandacht en interactie. Nog harder schreeuwen? Niet nodig.

Kijk naar de pinguïn. De pinguïn vindt in een kolonie van duizenden soortgenoten razendsnel zijn partner of kuiken. Hoe? Doordat elke pinguïn unieke geluiden maakt en nét even anders beweegt.

Grijze muizen zijn er genoeg.
Maak van je merk een pinguïn.

Ik vertaal de kracht van je bedrijf naar een boodschap die overkomt. Die de juiste mensen bereikt. Raakt. En in beweging zet. Door een ijzersterke combinatie van merkstrategie, content en vormgeving maak ik merken en bedrijven succesvoller en krachtiger.

Hiervoor werk ik nauw samen met opdrachtgevers. Soms werkt het net even beter als externe deskundigheid in huis is. Dan kom ik bij je op locatie werken. Zo boeken we samen de beste resultaten.

Een no-nonsense aanpak voor no-nonsense resultaten

Merken en bedrijven krachtiger en succesvoller maken, daar ga ik voor. De manier waarop ik werk, vind je terug in mijn waarden. Hier mag je me altijd aan houden. Elke dag, bij iedere opdracht.

Keep it simple | Complexe uitdagingen simpel maken. Dat is mijn specialiteit. Ik bekijk jouw uitdaging door de ogen van de doelgroep en focus op wat ‘matters most’.

Duidelijk en doeltreffend | Opdrachtgevers weten wat ze van me mogen verwachten, wanneer en wat het eindresultaat is. Ik beloof geen gouden bergen, maar stel samen met opdrachtgevers realistische doelstellingen op. Die we vervolgens halen. En overtreffen.

Verbeter | Kan het beter? Dan moet het beter. Dat is mijn motto. Hoe? Door mijn mouwen op te stropen en hard te werken. Net een stapje extra te zetten. Door het beste uit mensen en merken te halen.

Hoofdpijn project? Dan ben ik op mijn best.

Wat is jouw grootste uitdaging? Neem gerust contact op.
Chantal van Heertum, 06 38 58 3333, hallo@chantalvanheertum.com